dc.contributor.author | Dönmez, Büşra | |
dc.contributor.author | Dursun, Meral | |
dc.contributor.author | Özgül Katlav, Eda | |
dc.date.accessioned | 2021-09-21T06:29:31Z | |
dc.date.available | 2021-09-21T06:29:31Z | |
dc.date.issued | 2020 | |
dc.identifier.citation | GASTRONOMİ TURİZMİNDE GÜNCEL ARAŞTIRMALAR, Bölüm adı:(Enik restoranların tercih nedeni olan faktörler açısından değerlendirilmesi Nevşehir’deki etnik restoran tüketicileri üzerine bir araştırma) (2020)., DÖNMEZ BÜŞRA,DURSUN MERAL,ÖZGÜL KATLAV EDA, Detay Yayıncılık, Editör:Aydın Şule, Çoban Ömer, Karakuş Yusuf, Çalışkan Nurgül, Basım sayısı:1, Sayfa Sayısı 350, ISBN:978-605-254-265-1, Türkçe(Bilimsel Kitap), (Yayın No: 6793006) | tr_TR |
dc.identifier.isbn | 978-605-254-265-1 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/20.500.11787/4994 | |
dc.language.iso | tur | tr_TR |
dc.publisher | Detay yayıncılık | tr_TR |
dc.rights | info:eu-repo/semantics/openAccess | tr_TR |
dc.subject | Etnik restaurant | tr_TR |
dc.subject | Tüketici | tr_TR |
dc.subject | Tercih | tr_TR |
dc.title | etnik restoranların tercih nedeni olan faktörler açısından değerlendirilmesi nevşehir’deki etnik restoran tüketicileri üzerine bir araştırma | tr_TR |
dc.type | bookPart | tr_TR |
dc.relation.journal | gastronomi turizminde güncel araştırmalar | tr_TR |
dc.contributor.department | Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi/Ürgüp Sebahat Ve Erol Toksöz turizm meslek yüksekokulu/seyahat-turizm ve eğlence hizmetleri bölümü/turizm ve seyahat hizmetleri pr | tr_TR |
dc.contributor.authorID | 44186 | tr_TR |
Dosyalar | Boyut | Biçim | Göster |
---|---|---|---|
Bu öğe ile ilişkili dosya yok. |