Turistik işletmelerde özel beslenme veya tercih zorunluluğu olan turistlere yönelik gıda arz durumu: Nevşehir örneği
Giriş
Türkçe
English
DSpace@NEVÜ
→
Fakülteler / Faculties
→
Turizm Fakültesi/Tourism Faculty
→
Turizm İşletmeciliği Bölümü
→
Turizm İşletmeciliği Bölümü Koleksiyonu
→
Öğe Göster
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Turistik işletmelerde özel beslenme veya tercih zorunluluğu olan turistlere yönelik gıda arz durumu: Nevşehir örneği
Belber, Burcu Gülsevil
;
Gümüş, Gökhan
;
Demir, Fatma
URI:
https://www.detayyayin.com.tr/urun/gastronomi-turizminde-guncel-arastirmalar
http://hdl.handle.net/20.500.11787/4818
Tarih:
2020-06
Tüm öğe kaydını göster
Bu öğenin dosyaları
Dosyalar
Boyut
Biçim
Göster
Bu öğe ile ilişkili dosya yok.
Bu öğe aşağıdaki koleksiyon(lar)da görünmektedir.
Turizm İşletmeciliği Bölümü Koleksiyonu
[476]
Turizm İşletmeciliği Bölümü'ne ait yayınları içerir.
DSpace'de Ara
DSpace'de Ara
Bu Koleksiyon
Gelişmiş Arama
DSpace @ NEVU
Açık Erişim Yönergesi
Açık Erişim Politikası
DSpace Kullanıcı Rehberi
AAS Kayıt Giriş İşlemleri
NEVÜ ABAE
KDDB Web Sitesi
NEVÜ Anasayfa
External Links
Sherpa / Romeo
Göz at
Tüm DSpace
Bölümler & Koleksiyonlar
Tarihe Göre
Yazara Göre
Başlığa Göre
Konuya Göre
Bu Koleksiyon
Tarihe Göre
Yazara Göre
Başlığa Göre
Konuya Göre
Hesabım
Giriş