Av-kümes hayvanları garnitürlerini hazırlama ve pişirme teknikleri

Basit öğe kaydını göster

dc.contributor.author Keskin, Emrah
dc.contributor.author Solunoğlu, Ali
dc.contributor.author Çalan, Volkan
dc.date.accessioned 2021-09-13T06:21:36Z
dc.date.available 2021-09-13T06:21:36Z
dc.date.issued 2020
dc.identifier.isbn 978-605-033-236-0
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/20.500.11787/4754
dc.language.iso tur tr_TR
dc.publisher Nobel Yayıncılık tr_TR
dc.rights info:eu-repo/semantics/openAccess tr_TR
dc.title Av-kümes hayvanları garnitürlerini hazırlama ve pişirme teknikleri tr_TR
dc.type bookPart tr_TR
dc.relation.journal Nobel Yayıncılık tr_TR
dc.contributor.department Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi/Ürgüp Sebahat ve Erol toksöz turizm meslek yüksekokulu/otel, lokanta ve ikram hizmetleri bölümü/turizm ve otel işletmeciliği pr tr_TR
dc.contributor.authorID 46974 tr_TR
dc.contributor.authorID 0000-0001-6565-4265 tr_TR


Bu öğenin dosyaları

Dosyalar Boyut Biçim Göster

Bu öğe ile ilişkili dosya yok.

Bu öğe aşağıdaki koleksiyon(lar)da görünmektedir.

Basit öğe kaydını göster