dc.contributor.author | Yönet Eren, Firdevs | |
dc.contributor.author | Yılmaz, Hakan | |
dc.date.accessioned | 2021-09-09T07:31:11Z | |
dc.date.available | 2021-09-09T07:31:11Z | |
dc.date.issued | 2019 | |
dc.identifier.isbn | 987-605-254-195-1 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/20.500.11787/4685 | |
dc.language.iso | tur | tr_TR |
dc.publisher | Detay Yayıncılık | tr_TR |
dc.rights | info:eu-repo/semantics/closedAccess | tr_TR |
dc.title | Gastronomi turizmi | tr_TR |
dc.type | bookPart | tr_TR |
dc.relation.journal | Alternatif Turizm | tr_TR |
dc.contributor.department | Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi, Turizm Fakültesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü | tr_TR |
dc.contributor.authorID | 261865 | tr_TR |
dc.contributor.authorID | 0000-0001-8912-0786 | tr_TR |
Dosyalar | Boyut | Biçim | Göster |
---|---|---|---|
Bu öğe ile ilişkili dosya yok. |