dc.contributor.author |
Yönet Eren, Firdevs |
|
dc.contributor.author |
Fandaklı, Emrah |
|
dc.date.accessioned |
2021-09-09T07:30:43Z |
|
dc.date.available |
2021-09-09T07:30:43Z |
|
dc.date.issued |
2020 |
|
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/20.500.11787/4684 |
|
dc.language.iso |
tur |
tr_TR |
dc.publisher |
Nobel Akademik Yayıncılık |
tr_TR |
dc.rights |
info:eu-repo/semantics/openAccess |
tr_TR |
dc.title |
Türk Mutfağında yer alan bakliyat yemekleri |
tr_TR |
dc.type |
bookPart |
tr_TR |
dc.relation.journal |
Uygulamalı Türk Mutfağı |
tr_TR |
dc.contributor.department |
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi, Turizm Fakültesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü |
tr_TR |
dc.contributor.authorID |
261865 |
tr_TR |
dc.contributor.authorID |
0000-0001-8912-0786 |
tr_TR |