dc.contributor.author |
Buyruk, Lütfi |
|
dc.contributor.author |
Kılıçhan, Reha |
|
dc.date.accessioned |
2021-07-07T10:32:41Z |
|
dc.date.available |
2021-07-07T10:32:41Z |
|
dc.date.issued |
2019-12 |
|
dc.identifier.citation |
Buyruk L., Kılıçhan R. (2019). Deniz Turizmi, Alternatif Turizm (içinde), Edit. Aydın Ş., Eren D., Detay Yayıncılık, Ankara. |
tr_TR |
dc.identifier.isbn |
978-605-254-195-1 |
|
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/20.500.11787/3676 |
|
dc.description.abstract |
Deniz turizmi, alternatif turizm açısından değerlendirildiğinde, geçmişte deniz-kum-güneş üçlüsünün bir parçası olarak kitle turizmini çağrıştırsa da günümüzde kitle turizminin sert özelliğinden uzak, ekolojik ve doğa temelli, sürdürülebilir anlayışa sahip bir turizm türü olarak karşımıza çıkmaktadır. Kitabın bu bölümünde turizm alan yazınında geçmişten günümüze turizmin temel bileşenleri olarak kabul gören deniz-kum-güneş üçlüsünün en önemli ayağı olan deniz turizmine yer verilmektedir. |
tr_TR |
dc.language.iso |
tur |
tr_TR |
dc.publisher |
Detay yayıncılık |
tr_TR |
dc.rights |
info:eu-repo/semantics/openAccess |
tr_TR |
dc.subject |
Deniz turizmi |
tr_TR |
dc.subject |
Deniz turizmi türleri |
tr_TR |
dc.title |
Deniz turizmi |
tr_TR |
dc.type |
bookPart |
tr_TR |
dc.relation.journal |
Alternatif Turizm |
tr_TR |
dc.contributor.department |
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi/turizm fakültesi/gastronomi ve mutfak sanatları bölümü/gastronomi ve mutfak sanatları anabilim dalı |
tr_TR |
dc.contributor.authorID |
114183 |
tr_TR |
dc.identifier.startpage |
219 |
tr_TR |
dc.identifier.endpage |
236 |
tr_TR |