Konu "Culture" için Turizm Fakültesi/Tourism Faculty listeleme

Konu "Culture" için Turizm Fakültesi/Tourism Faculty listeleme

Sırala: Sıra: Sonuçlar:

  • Keskin, Emrah; Dağ, Tuğba (Journal of Ethnic Food, 2020-08-20)
    Cheese, which has a deep-rooted history, is a food product that reflects the cultural memory and history of communities, besides being a method of preserving milk. Cheese varieties differ according to the cultural structure ...
  • Belber, Burcu Gülsevil; Sözbilen, Gülhan (Eurasian academy of sciences social sciences journal, 2017-12-15)
    Kültür, bir toplumun doğuşundan itaberen öğrendiği, geliştirdiği, milli bir kimlik oluşturarak sonraki kuşaklara aktardığı unsurların bütünüdür. Toplumların geliştirdikleri maddi ve manevi değerlerinin pekçoğu, ortak ...
  • Belber, Burcu Gülsevil (Erciyes üniversitesi iktisadi ve idari bilimler fakültesi dergisi, 2009-07)
    Bir konaklama işletmesinin, farklı kültürlere mensup turistlere etkili bir şekilde hitap edebilmesi, tüketici tatminini belirleyen önemli bir unsurdur. Turistlerin konaklamalarından tatmin olarak, tekrar aynı konaklama ...
  • Akyüz, Meral; Batman, Orhan (Eurasian academy of sciences social sciences journal, 2017-12-01)
    Kültürel kimlik, kimlik ve kültürün bileşkesini oluşturan, doğuştan sonra elde edilenler ve kazanılanlarla ilgilidir. Bu nedenle kültürel kimliği anlamak için, kültür ve kimliğin açılımını yapmak gerekmektedir. Dolayısıyla ...