dc.contributor.author |
Ardıç Yetiş, Şule |
|
dc.date.accessioned |
2021-07-01T08:29:04Z |
|
dc.date.available |
2021-07-01T08:29:04Z |
|
dc.date.issued |
2012 |
|
dc.identifier.citation |
Kırsal turizmde Türk mutfağının yeri , Ardıç Yetiş, Ş. (2012).. II. Ulusal Kırsal Turizm Sempozyumu, 507-512., (Tam metin bildiri). |
tr_TR |
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/20.500.11787/3413 |
|
dc.language.iso |
tur |
tr_TR |
dc.rights |
info:eu-repo/semantics/closedAccess |
tr_TR |
dc.title |
Kırsal turizmde Türk mutfağının yeri |
tr_TR |
dc.type |
conferenceObject |
tr_TR |
dc.relation.journal |
II. Ulusal Kırsal Turizm Sempozyumu |
tr_TR |
dc.contributor.department |
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi/turizm fakültesi/turizm işletmeciliği bölümü/turizm işletmeciliği anabilim dalı |
tr_TR |
dc.contributor.authorID |
56949 |
tr_TR |
dc.identifier.startpage |
507 |
tr_TR |
dc.identifier.endpage |
512 |
tr_TR |