dc.contributor.author |
İlhan, İbrahim |
|
dc.date.accessioned |
2021-06-28T08:07:11Z |
|
dc.date.available |
2021-06-28T08:07:11Z |
|
dc.date.issued |
2006-12 |
|
dc.identifier.citation |
İlhan, İ. (2006). Etik ve Etiksel Karar Verme. Turizmde İş Ahlakı, Haftasonu Turizm Konferansı X, (11-13 Kasım 2005), Erciyes Üniversitesi, Nevşehir Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu, Nevşehir, ss.1-18. |
tr_TR |
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/20.500.11787/3208 |
|
dc.description.abstract |
Bu bildiride; (a) Etiğin konusunu oluşturan ahlak, ahlak normu, ahlak kuramları, ahlaki yargı, ahlaki gerekçelendirme, etiğin araştırma düzeylerinin tanımlanması yoluyla etik ve etiksel karar verme; (b) Etiksel karar verme modelleri ve işlevleri; (c) Etiksel karar verme sürecini etkileyen faktörler açıklanmaktadır. |
tr_TR |
dc.language.iso |
tur |
tr_TR |
dc.publisher |
Erciyes Üniversitesi, Nevşehir Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu |
tr_TR |
dc.rights |
info:eu-repo/semantics/openAccess |
tr_TR |
dc.subject |
Etik |
tr_TR |
dc.subject |
Ahlak |
tr_TR |
dc.subject |
Etik kuramlar |
tr_TR |
dc.subject |
Etik karar verme |
tr_TR |
dc.subject |
Etik gerekçelendirme |
tr_TR |
dc.subject |
Ahlak normu |
tr_TR |
dc.title |
Etik ve etiksel karar verme |
tr_TR |
dc.type |
conferenceObject |
tr_TR |
dc.relation.journal |
Turizmde İş Ahlakı, Haftasonu Turizm Konferansı X, (11-13 Kasım 2005) |
tr_TR |
dc.contributor.department |
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi/turizm fakültesi/gastronomi ve mutfak sanatları bölümü/gastronomi ve mutfak sanatları anabilim dalı |
tr_TR |
dc.contributor.authorID |
33545 |
tr_TR |
dc.contributor.authorID |
0000-0002-6614-9356 |
tr_TR |
dc.identifier.startpage |
1 |
tr_TR |
dc.identifier.endpage |
18 |
tr_TR |