dc.contributor.author |
İlhan, İbrahim |
|
dc.contributor.author |
Günden, Yasin |
|
dc.date.accessioned |
2021-06-28T07:29:19Z |
|
dc.date.available |
2021-06-28T07:29:19Z |
|
dc.date.issued |
2016-04 |
|
dc.identifier.citation |
İlhan, İ., Günden, Y. (2016). Turizm İşletmelerinde İşgören Sağlığı ve Güvenliği, Turizm İşletmelerinde İnsan Kaynakları Yönetimi ve Uygulamaları, (Editör: Nilüfer ŞAHİN PERÇİN, Berrin GÜZEL, Şule AYDIN TÜKELTÜRK), 1. Basım, Beta Yayınevi, İstanbul, ss. 475-495. |
tr_TR |
dc.identifier.isbn |
978 - 605 - 333 - 597 - 9 |
|
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/20.500.11787/3194 |
|
dc.description.abstract |
Bu bölümde işgören sağlığı ve güvenliği kavramları ve önemi, mevcut yasalar, işletmelerde sağlık ve güvenlik sorunları, turizm işletmelerinde işgören sağlık ve güvenlik sorunları ve işgören sağlığı ve güvenliğini sağlama yönetim sisteminin temel bileşenleri ve başlıca öneriler ana hatları ile sunulmaktadır. |
tr_TR |
dc.language.iso |
tur |
tr_TR |
dc.publisher |
Beta Basım Yayım Dağıtım A.Ş. |
tr_TR |
dc.rights |
info:eu-repo/semantics/closedAccess |
tr_TR |
dc.subject |
İşgören sağlığı |
tr_TR |
dc.subject |
İşgören güvenliği |
tr_TR |
dc.subject |
Turizm işletmeleri |
tr_TR |
dc.title |
Turizm işletmelerinde işgören sağlığı ve güvenliği |
tr_TR |
dc.type |
bookPart |
tr_TR |
dc.relation.journal |
Turizm İşletmelerinde İnsan Kaynakları Yönetimi ve Uygulamaları |
tr_TR |
dc.contributor.department |
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi/turizm fakültesi/gastronomi ve mutfak sanatları bölümü/gastronomi ve mutfak sanatları anabilim dalı |
tr_TR |
dc.contributor.authorID |
0000-0002-6614-9356 |
tr_TR |
dc.contributor.authorID |
33545 |
tr_TR |
dc.identifier.volume |
1. Baskı |
tr_TR |
dc.identifier.startpage |
475 |
tr_TR |
dc.identifier.endpage |
495 |
tr_TR |