dc.contributor.author |
Aksakallı Bayraktar, Zühal |
|
dc.contributor.author |
İlhan, İbrahim |
|
dc.date.accessioned |
2021-06-25T13:00:21Z |
|
dc.date.available |
2021-06-25T13:00:21Z |
|
dc.date.issued |
2020-12 |
|
dc.identifier.citation |
Aksakallı Bayraktar, Z., İlhan, İ. (2020), Hint Mutfağı, Dünya Mutfak Kültürleri, (Editör: Nilüfer Şahin Perçin, Beta Basım Yayım Dağıtım A.Ş., İstanbul, ss. 145-158. |
tr_TR |
dc.identifier.isbn |
978-605-242-880-1 |
|
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/20.500.11787/3186 |
|
dc.description.abstract |
Hindistan mutfak kültürünün tarihsel gelişimi, Hindistan mutfak kültürüne özgü yiyecek ve içecekler, Hindistan mutfak kültüründe öğünler ve mutfak kültürü gelenekleri bu bölümün temel başlıklarını oluşturmaktadır. |
tr_TR |
dc.language.iso |
tur |
tr_TR |
dc.publisher |
Beta Basım Yayım Dağıtım A.Ş. |
tr_TR |
dc.rights |
info:eu-repo/semantics/closedAccess |
tr_TR |
dc.subject |
Hindistan |
tr_TR |
dc.subject |
Mutfak Kültürü |
tr_TR |
dc.subject |
Hindistan mutfak kültürü |
tr_TR |
dc.subject |
India |
tr_TR |
dc.title |
Hint mutfağı |
tr_TR |
dc.type |
bookPart |
tr_TR |
dc.relation.journal |
Dünya Mutfak Kültürleri |
tr_TR |
dc.contributor.department |
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi, Turizm Fakültesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları |
tr_TR |
dc.contributor.authorID |
33545 |
tr_TR |
dc.contributor.authorID |
0000-0002-6614-9356 |
tr_TR |
dc.identifier.startpage |
145 |
tr_TR |
dc.identifier.endpage |
158 |
tr_TR |