Hint mutfağı

Basit öğe kaydını göster

dc.contributor.author Aksakallı Bayraktar, Zühal
dc.contributor.author İlhan, İbrahim
dc.date.accessioned 2021-06-25T13:00:21Z
dc.date.available 2021-06-25T13:00:21Z
dc.date.issued 2020-12
dc.identifier.citation Aksakallı Bayraktar, Z., İlhan, İ. (2020), Hint Mutfağı, Dünya Mutfak Kültürleri, (Editör: Nilüfer Şahin Perçin, Beta Basım Yayım Dağıtım A.Ş., İstanbul, ss. 145-158. tr_TR
dc.identifier.isbn 978-605-242-880-1
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/20.500.11787/3186
dc.description.abstract Hindistan mutfak kültürünün tarihsel gelişimi, Hindistan mutfak kültürüne özgü yiyecek ve içecekler, Hindistan mutfak kültüründe öğünler ve mutfak kültürü gelenekleri bu bölümün temel başlıklarını oluşturmaktadır. tr_TR
dc.language.iso tur tr_TR
dc.publisher Beta Basım Yayım Dağıtım A.Ş. tr_TR
dc.rights info:eu-repo/semantics/closedAccess tr_TR
dc.subject Hindistan tr_TR
dc.subject Mutfak Kültürü tr_TR
dc.subject Hindistan mutfak kültürü tr_TR
dc.subject India tr_TR
dc.title Hint mutfağı tr_TR
dc.type bookPart tr_TR
dc.relation.journal Dünya Mutfak Kültürleri tr_TR
dc.contributor.department Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi, Turizm Fakültesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları tr_TR
dc.contributor.authorID 33545 tr_TR
dc.contributor.authorID 0000-0002-6614-9356 tr_TR
dc.identifier.startpage 145 tr_TR
dc.identifier.endpage 158 tr_TR


Bu öğenin dosyaları

Dosyalar Boyut Biçim Göster

Bu öğe ile ilişkili dosya yok.

Bu öğe aşağıdaki koleksiyon(lar)da görünmektedir.

Basit öğe kaydını göster