dc.contributor.author |
Yönet Eren, Firdevs |
|
dc.contributor.author |
Ceyhun Sezgin, Aybuke |
|
dc.date.accessioned |
2021-06-25T10:54:56Z |
|
dc.date.available |
2021-06-25T10:54:56Z |
|
dc.date.issued |
2018 |
|
dc.identifier.isbn |
978-605-5194-40-6 |
|
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/20.500.11787/3148 |
|
dc.publisher |
Billur Yayınevi ve Basımevi |
tr_TR |
dc.rights |
info:eu-repo/semantics/closedAccess |
tr_TR |
dc.subject |
Hazır yemek |
tr_TR |
dc.subject |
Yemek sistemleri |
tr_TR |
dc.title |
Hazır yemek sistemleri |
tr_TR |
dc.type |
bookPart |
tr_TR |
dc.relation.journal |
Gastronomide Güncel Konular |
tr_TR |
dc.contributor.department |
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi, Turizm Fakültesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü |
tr_TR |
dc.contributor.authorID |
0000-0001-8912-0786 |
tr_TR |
dc.contributor.authorID |
261865 |
tr_TR |
dc.identifier.startpage |
219 |
tr_TR |
dc.identifier.endpage |
251 |
tr_TR |