The importance of Turkish Cuisine in gastronomy tourism

Basit öğe kaydını göster

dc.contributor.author Yönet Eren, Firdevs
dc.contributor.author Ceyhun Sezgin, Aybuke
dc.date.accessioned 2021-06-25T10:54:04Z
dc.date.available 2021-06-25T10:54:04Z
dc.date.issued 2017
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/20.500.11787/3147
dc.publisher Gece Publishing tr_TR
dc.rights info:eu-repo/semantics/closedAccess tr_TR
dc.subject Turkish Cuisine tr_TR
dc.subject Gastronomy tourism tr_TR
dc.title The importance of Turkish Cuisine in gastronomy tourism tr_TR
dc.type bookPart tr_TR
dc.relation.journal Researches on Science and Art in 21st Century Turkey tr_TR
dc.contributor.department Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi, Turizm Fakültesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü tr_TR
dc.contributor.authorID 0000-0001-8912-0786 tr_TR
dc.contributor.authorID 261865 tr_TR
dc.identifier.startpage 494 tr_TR
dc.identifier.endpage 507 tr_TR


Bu öğenin dosyaları

Dosyalar Boyut Biçim Göster

Bu öğe ile ilişkili dosya yok.

Bu öğe aşağıdaki koleksiyon(lar)da görünmektedir.

Basit öğe kaydını göster