dc.contributor.author | Çokal, Zeynep | |
dc.contributor.author | Dalkılıç Yılmaz, Filiz | |
dc.contributor.author | Özsoy, Aybüke | |
dc.date.accessioned | 2021-06-25T07:22:44Z | |
dc.date.available | 2021-06-25T07:22:44Z | |
dc.date.issued | 2020-06-30 | |
dc.identifier.citation | Gastronomi Turizminde Güncel Araştırmalar, Bölüm adı: (Turist Rehberlerinin Gastronomi Rehberliğine Bakış Açısı: Kapadokya Örneği) (2020)., DALKILIÇ YILMAZ FİLİZ, ÇOKAL ZEYNEP, ÖZSOYAYBÜKE, Detay Yayıncılık, Editör: Prof. Dr. Şule Aydın, Doç. Dr. Ömer Çoban, Arş. Gör. Dr. Yusuf Karakuş, Arş. Gör. Dr. Nurgül Çalışkan, Basım sayısı:1, ISBN:978-605-254-265-1 | tr_TR |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/20.500.11787/3103 | |
dc.language.iso | tur | tr_TR |
dc.publisher | Detay Yayıncılık | tr_TR |
dc.rights | info:eu-repo/semantics/closedAccess | tr_TR |
dc.subject | Turizm | tr_TR |
dc.subject | Turist rehberi | tr_TR |
dc.title | Turist rehberlerinin gastronomi rehberliğine bakış açısı: Kapadokya örneği | tr_TR |
dc.type | bookPart | tr_TR |
dc.relation.journal | Gastronomi Turizminde Güncel Araştırmalar | tr_TR |
dc.contributor.department | Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi/turizm fakültesi/turizm rehberliği bölümü/turizm rehberliği anabilim dalı | tr_TR |
dc.contributor.authorID | 25446 | tr_TR |