Turist rehberlerinin gastronomi rehberliğine bakış açısı: Kapadokya örneği

Basit öğe kaydını göster

dc.contributor.author Çokal, Zeynep
dc.contributor.author Dalkılıç Yılmaz, Filiz
dc.contributor.author Özsoy, Aybüke
dc.date.accessioned 2021-06-25T07:22:44Z
dc.date.available 2021-06-25T07:22:44Z
dc.date.issued 2020-06-30
dc.identifier.citation Gastronomi Turizminde Güncel Araştırmalar, Bölüm adı: (Turist Rehberlerinin Gastronomi Rehberliğine Bakış Açısı: Kapadokya Örneği) (2020)., DALKILIÇ YILMAZ FİLİZ, ÇOKAL ZEYNEP, ÖZSOYAYBÜKE, Detay Yayıncılık, Editör: Prof. Dr. Şule Aydın, Doç. Dr. Ömer Çoban, Arş. Gör. Dr. Yusuf Karakuş, Arş. Gör. Dr. Nurgül Çalışkan, Basım sayısı:1, ISBN:978-605-254-265-1 tr_TR
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/20.500.11787/3103
dc.language.iso tur tr_TR
dc.publisher Detay Yayıncılık tr_TR
dc.rights info:eu-repo/semantics/closedAccess tr_TR
dc.subject Turizm tr_TR
dc.subject Turist rehberi tr_TR
dc.title Turist rehberlerinin gastronomi rehberliğine bakış açısı: Kapadokya örneği tr_TR
dc.type bookPart tr_TR
dc.relation.journal Gastronomi Turizminde Güncel Araştırmalar tr_TR
dc.contributor.department Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi/turizm fakültesi/turizm rehberliği bölümü/turizm rehberliği anabilim dalı tr_TR
dc.contributor.authorID 25446 tr_TR


Bu öğenin dosyaları

Bu öğe aşağıdaki koleksiyon(lar)da görünmektedir.

Basit öğe kaydını göster