dc.contributor.author |
Keskin, Emrah |
|
dc.contributor.author |
Örgün, Emrah |
|
dc.contributor.author |
Erol, Günay |
|
dc.date.accessioned |
2021-06-24T07:39:19Z |
|
dc.date.available |
2021-06-24T07:39:19Z |
|
dc.date.issued |
2019 |
|
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/20.500.11787/3005 |
|
dc.language.iso |
tur |
tr_TR |
dc.publisher |
6. Uluslararası Multidisipliner Çalışmaları Kongresi |
tr_TR |
dc.rights |
info:eu-repo/semantics/openAccess |
tr_TR |
dc.subject |
Gast |
tr_TR |
dc.subject |
Sosyal medya |
tr_TR |
dc.subject |
Kapadokya bölgesi |
tr_TR |
dc.title |
Gastronomi turizmi kapsamında Kapadokya yemekleri: Sosyal medya analizi |
tr_TR |
dc.type |
conferenceObject |
tr_TR |
dc.relation.journal |
6. Uluslararası Multidisipliner Çalışmaları Kongresi |
tr_TR |
dc.contributor.department |
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi/Ürgüp Sebahat ve Erol Toksöz turizm meslek yüksekokulu/otel, lokanta ve ikram hizmetleri bölümü/turizm ve otel işletmeciliği pr. |
tr_TR |
dc.contributor.authorID |
46974 |
tr_TR |
dc.contributor.authorID |
0000-0001-6565-4265 |
tr_TR |