dc.contributor.author | Keskin, Emrah | |
dc.contributor.author | Uçuk, Ceyhun | |
dc.date.accessioned | 2021-06-23T10:36:12Z | |
dc.date.available | 2021-06-23T10:36:12Z | |
dc.date.issued | 2020 | |
dc.identifier.isbn | 978-625-439-049-4 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/20.500.11787/2980 | |
dc.language.iso | tur | tr_TR |
dc.publisher | Nobel Yayıncılık | tr_TR |
dc.rights | info:eu-repo/semantics/openAccess | tr_TR |
dc.title | Türk mutfağı | tr_TR |
dc.type | bookPart | tr_TR |
dc.relation.journal | Nobel Yayıncılık | tr_TR |
dc.contributor.department | Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi, Turizm Fakültesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü | tr_TR |
dc.contributor.authorID | 46974 | tr_TR |
dc.contributor.authorID | 0000-0001-6565-4265 | tr_TR |
dc.identifier.startpage | 14 | tr_TR |
dc.identifier.endpage | 24 | tr_TR |
Dosyalar | Boyut | Biçim | Göster |
---|---|---|---|
Bu öğe ile ilişkili dosya yok. |