Türk mutfağı

Basit öğe kaydını göster

dc.contributor.author Keskin, Emrah
dc.contributor.author Uçuk, Ceyhun
dc.date.accessioned 2021-06-23T10:36:12Z
dc.date.available 2021-06-23T10:36:12Z
dc.date.issued 2020
dc.identifier.isbn 978-625-439-049-4
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/20.500.11787/2980
dc.language.iso tur tr_TR
dc.publisher Nobel Yayıncılık tr_TR
dc.rights info:eu-repo/semantics/openAccess tr_TR
dc.title Türk mutfağı tr_TR
dc.type bookPart tr_TR
dc.relation.journal Nobel Yayıncılık tr_TR
dc.contributor.department Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi, Turizm Fakültesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü tr_TR
dc.contributor.authorID 46974 tr_TR
dc.contributor.authorID 0000-0001-6565-4265 tr_TR
dc.identifier.startpage 14 tr_TR
dc.identifier.endpage 24 tr_TR


Bu öğenin dosyaları

Dosyalar Boyut Biçim Göster

Bu öğe ile ilişkili dosya yok.

Bu öğe aşağıdaki koleksiyon(lar)da görünmektedir.

Basit öğe kaydını göster