dc.contributor.author |
Keskin, Emrah |
|
dc.contributor.author |
Sezen, Nevres |
|
dc.contributor.author |
Yorgancı, Bülent |
|
dc.date.accessioned |
2021-06-23T10:35:56Z |
|
dc.date.available |
2021-06-23T10:35:56Z |
|
dc.date.issued |
2021 |
|
dc.identifier.uri |
https://www.cizgikitabevi.com/kitap/1243-rekreasyon-ve-turizm-arastirmalari |
|
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/20.500.11787/2979 |
|
dc.language.iso |
tur |
tr_TR |
dc.publisher |
Çizgi Kitabevi |
tr_TR |
dc.rights |
info:eu-repo/semantics/openAccess |
tr_TR |
dc.title |
Gastronomide çocuk dostu menü uygulamaları |
tr_TR |
dc.type |
bookPart |
tr_TR |
dc.relation.journal |
Çizgi Kitabevi |
tr_TR |
dc.contributor.department |
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi/Ürgüp Sebahat ve Erol Toksöz turizm meslek yüksekokulu/otel, lokanta ve ikram hizmetleri bölümü/turizm ve otel işletmeciliği pr. |
tr_TR |
dc.contributor.authorID |
46974 |
tr_TR |
dc.contributor.authorID |
0000-0001-6565-4265 |
tr_TR |