dc.contributor.author | Özsoy, Aybüke | |
dc.contributor.author | Çokal, Zeynep | |
dc.contributor.author | Dalkılıç Yılmaz, Filiz | |
dc.date.accessioned | 2021-06-22T08:44:36Z | |
dc.date.available | 2021-06-22T08:44:36Z | |
dc.date.issued | 2020 | |
dc.identifier.isbn | 978-605-254-265-1 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/20.500.11787/2894 | |
dc.language.iso | tur | tr_TR |
dc.publisher | Detay Yayıncılık | tr_TR |
dc.rights | info:eu-repo/semantics/openAccess | tr_TR |
dc.title | Turist rehberlerinin gastronomi rehberliğine bakış açısı: Kapadokya örneği | tr_TR |
dc.type | bookPart | tr_TR |
dc.relation.journal | Gastronomi Turizminde Güncel Araştırmalar | tr_TR |
dc.contributor.department | Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi/turizm fakültesi/turizm rehberliği bölümü/turizm rehberliği anabilim dalı | tr_TR |
dc.contributor.authorID | 284282 | tr_TR |
dc.contributor.authorID | 0000-0001-6906-5679 | tr_TR |
dc.identifier.issue | 1 | tr_TR |
dc.identifier.startpage | 151 | tr_TR |
dc.identifier.endpage | 166 | tr_TR |