dc.contributor.author |
Özgener, Şevki |
|
dc.contributor.author |
İlhan, İbrahim |
|
dc.date.accessioned |
2021-06-22T07:58:49Z |
|
dc.date.available |
2021-06-22T07:58:49Z |
|
dc.date.issued |
2020 |
|
dc.identifier.citation |
Özgener, Şevki., İlhan, İbrahim. (2020). Etik, İşletmelerde Etik Yaklaşımlar, (Edit: Deniz AKGÜL, Fatih Ferhat ÇETİNKAYA), Dora Basım Yayın Dağıtım Ltd. Şti, Bursa, ss.19-64. |
tr_TR |
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/20.500.11787/2876 |
|
dc.description.abstract |
Kitabın bu bölümünde ahlak ve etik kavramları, ahlak ve etik arasındaki farklılıklar, toplum ve işletmeler açısından etiğin önemi ve etik teoriler üzerinde ayrıntılı olarak durulmaktadır. |
tr_TR |
dc.language.iso |
tur |
tr_TR |
dc.publisher |
Dora Basım Yayın Dağıtım Ltd. Şti., Bursa |
tr_TR |
dc.rights |
info:eu-repo/semantics/closedAccess |
tr_TR |
dc.subject |
Etik |
tr_TR |
dc.subject |
Ahlak |
tr_TR |
dc.subject |
Ahlak felsefesi |
tr_TR |
dc.subject |
Ethics |
tr_TR |
dc.subject |
Moral |
tr_TR |
dc.subject |
Moral philosophy |
tr_TR |
dc.title |
Etik |
tr_TR |
dc.type |
bookPart |
tr_TR |
dc.relation.journal |
İşletmelerde Etik Yaklaşımlar |
tr_TR |
dc.contributor.department |
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi/turizm fakültesi/gastronomi ve mutfak sanatları bölümü/gastronomi ve mutfak sanatları anabilim dalı |
tr_TR |
dc.contributor.authorID |
33545 |
tr_TR |
dc.contributor.authorID |
0000-0002-6614-9356 |
tr_TR |
dc.identifier.volume |
1. Basım |
tr_TR |
dc.identifier.startpage |
19 |
tr_TR |
dc.identifier.endpage |
64 |
tr_TR |