Ara
Giriş
Türkçe
English
DSpace@NEVÜ
→
Meslek Yüksekokulları / Vocational Schools
→
Ürgüp Sebahat ve Erol Toksöz Meslek Yüksekokulu / Urgup Sebahat ve Erol Toksoz Vocational School
→
Otel, Lokanta ve İkram Hizmetleri Bölümü
→
Otel, Lokanta ve İkram Hizmetleri Bölümü Koleksiyonu.
→
Ara
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Ara
Filters
Use filters to refine the search results.
Current Filters:
Title
Author
Subject
Date issued
Contains
Equals
ID
Not Contains
Not Equals
Not ID
New Filters:
Title
Author
Subject
Date issued
Contains
Equals
ID
Not Contains
Not Equals
Not ID
Showing 10 out of a total of 16 results for collection: Otel, Lokanta ve İkram Hizmetleri Bölümü Koleksiyonu..
(0.032 seconds)
Toplam kayıt 16, listelenen: 1-10
1
2
Sonraki Sayfa
Sort Options:
Relevance
Title Asc
Title Desc
Issue Date Asc
Issue Date Desc
Results Per Page:
5
10
20
40
60
80
100
Duygusal emeğin tükenmişlik üzerine etkisi: Otel işletmelerinde bir araştırma
Kaplan, Metin
;
Ulutaş, Özlem
(
Selçuk Üniversitesi, Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi
,
2016
)
Absorptive capacity: an empirical study on Turkey’s hotel companies
Kale, Emine
;
Başar, Özlem
;
Aknar, Ahmet
(
Anatolia Bilim Akademisi
,
2017
)
Absorptive capacity and firm performance: the mediating role of strategic agility
Kale, Emine
;
Aknar, Ahmet
;
Başar, Özlem
(
Elsevier
,
2019-04
)
Şehir markası oluşturma süreci ve Nevşehir’in markalaşmasının değerlendirilmesi
Eren, Duygu
;
Bozkurt, İrem
(
2018
)
Kapadokya bölgesinde kongre turizmi potansiyeli ve geliştirilmesi için çözüm önerileri
Eren, Duygu
;
Bozkurt, İrem
(
2015
)
Nevşehir ilinde yaşatılan geleneksel alevi-bektaşi mutfağına yönelik sözlü kültür araştırması
Özkoç, Aziz Gökhan
;
Ardıç Yetiş, Şule
;
Kamış, Mahmut Doğan
;
İnak, Aydın
(
Anadolu Üniversitesi
,
2019-10
)
Nevşehir yerel mutfak kültürünün gastronomi turizmi açısından değerlendirilmesi
İlhan, İbrahim
;
Kamış, Mahmut Doğan
;
Türk, Okan
(
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi
,
2016-12
)
Doğu anadolu bölgesi mutfağı
Keskin, Emrah
;
Çontu, Mehmet
(
Detay yayıncılık
,
2019
)
Gastronomik bir ürün olarak üzüm: Ürgüp örneği
Erol, Günay
;
Çontu, Mehmet
(
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi, Turizm Fakültesi
,
2019-11
)
Termal turizm işletmelerinde hizmet standartlarının gelistirilmesi
Çontu, Mehmet
(
Nobel akademik yayıncılık
,
2015
)
Toplam kayıt 16, listelenen: 1-10
1
2
Sonraki Sayfa
Sort Options:
Relevance
Title Asc
Title Desc
Issue Date Asc
Issue Date Desc
Results Per Page:
5
10
20
40
60
80
100
Göz at
Tüm DSpace
Bölümler & Koleksiyonlar
Tarihe Göre
Yazara Göre
Başlığa Göre
Konuya Göre
Bu Koleksiyon
Tarihe Göre
Yazara Göre
Başlığa Göre
Konuya Göre
Hesabım
Giriş
Discover
Yazar
Çontu, Mehmet (6)
Bozkurt, İrem (4)
Keskin, Emrah (4)
Aknar, Ahmet (2)
Başar, Özlem (2)
Eren, Duygu (2)
Kale, Emine (2)
Kamış, Mahmut Doğan (2)
Koçak, İsmail (2)
Özkoç, Aziz Gökhan (2)
... View More
Konu
Absorptive capacity (2)
Brand (2)
Firm performance (2)
Gastronomi (2)
Gastronomi turizmi (2)
Hacıbektaş (2)
Marka (2)
Nevşehir (2)
Otel işletmeleri (2)
Tourism (2)
... View More
Date Issued
2019 (5)
2018 (1)
2017 (2)
2016 (2)
2015 (2)
2014 (1)
2012 (2)
2011 (1)