Ara
Giriş
Türkçe
English
DSpace@NEVÜ
→
Ara
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Ara
Search:
Tüm DSpace
Açık Ders Malzemeleri / Open Course Materials
Araştırma Merkezleri / Research Centers
Bilimsel Araştırma Projeleri (BAP) / Scientific Research Projects
Enstitüler / Institutes
Fakülteler / Faculties
İdari / Administrative
Meslek Yüksekokulları / Vocational Schools
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Yayınları / Publications of Nevsehir Haci Bektas Veli University
Yüksekokullar / High Schools
Filters
Use filters to refine the search results.
Current Filters:
Title
Author
Subject
Date issued
Contains
Equals
ID
Not Contains
Not Equals
Not ID
Title
Author
Subject
Date issued
Contains
Equals
ID
Not Contains
Not Equals
Not ID
New Filters:
Title
Author
Subject
Date issued
Contains
Equals
ID
Not Contains
Not Equals
Not ID
Showing 9 out of a total of 9 results.
(0.034 seconds)
Toplam kayıt 9, listelenen: 1-9
1
Sort Options:
Relevance
Title Asc
Title Desc
Issue Date Asc
Issue Date Desc
Results Per Page:
5
10
20
40
60
80
100
Destinasyon markalaşma sürecinde gastronomik değerlerin önemi: Amasya ili örneği
Ünlü, Nefiye
;
Buyruk, Lütfi
(
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi
,
2022-01-01
)
Yöresel Amasya yemeklerinin kırsal turizm kapsamında değerlendirilmesi
İlhan, İbrahim
;
Pala, Kenan
;
Doğan, Yunus
(
Amasya Üniversitesi Yayınları
,
2022-12
)
Holistik tabak: Nörogastronomi, gastrofizik ve sinestezi ekseninde, yemek sunumunun insanın beğeni algısına olan etkilerinin belirlenmesi
Uçuk, Ceyhun
;
Şahin Perçin, Nilüfer
(
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi
,
2022-08-01
)
Kapadokya'yı ziyaret eden turistlerin yaşayan mutfak deneyimleri üzerine bir araştırma
Dönmez Özel, Büşra
;
Dursun Küçükoğlu, Meral
(
2022-09
)
Kadın girişimci restoranlar ve turist tercihlerinin belirlenmesi: Kapadokya örneği
Özen, İbrahim Akın
;
Karadeniz, Gülşen
;
Zaro, Ezgi
(
Journal of tourism and gastronomy studies
,
2022-09-13
)
Kayseri ilinin unesco gastronomi yaratıcı şehirler ağına katılmasına ilişkin yerel yönetim ve sivil toplum kuruluşlarının bakış açısı üzerine bir araştırma
Yüzer, Suna
;
Aydın, Şule
(
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi
,
2022-05-01
)
Restoran tüketicilerinin helal gıda satın alma niyetlerinde farkındalık ve tutumun etkisi: Kuşağın rolü
Şahan, Memet
;
Dedeoğlu, Bekir Bora
(
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi
,
2022-10-01
)
Kapadokya'yı ziyaret eden turistlerin yaşayan mutfak deneyimleri üzerine bir araştırma
Dönmez Özel, Büşra
;
Dursun Küçükoğlu, Meral
(
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi
,
2022-04-01
)
Yöresel Amasya yemeklerinin kırsal turizm kapsamında değerlendirilmesi
İlhan, İbrahim
;
Pala, Kenan
;
Doğan, Yunus
(
Amasya Üniversitesi Yayınları
,
2022-12
)
Toplam kayıt 9, listelenen: 1-9
1
Sort Options:
Relevance
Title Asc
Title Desc
Issue Date Asc
Issue Date Desc
Results Per Page:
5
10
20
40
60
80
100
Göz at
Tüm DSpace
Bölümler & Koleksiyonlar
Tarihe Göre
Yazara Göre
Başlığa Göre
Konuya Göre
Hesabım
Giriş
Discover
Yazar
Doğan, Yunus (2)
Dursun Küçükoğlu, Meral (2)
Dönmez Özel, Büşra (2)
İlhan, İbrahim (2)
Pala, Kenan (2)
Aydın, Şule (1)
Buyruk, Lütfi (1)
Dedeoğlu, Bekir Bora (1)
Karadeniz, Gülşen (1)
Uçuk, Ceyhun (1)
... View More
Konu
Gastronomi (9)
Gastronomy (7)
Kapadokya (3)
Cappadocia (2)
Deneyim (2)
Kırsal turizm (2)
Yaşayan mutfak deneyimi (2)
Yöresel yemek (2)
Amasya (1)
Amasya cuisine (1)
... View More
Date Issued
2022 (9)