Ara
Giriş
Türkçe
English
DSpace@NEVÜ
→
Ara
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Ara
Search:
Tüm DSpace
Açık Ders Malzemeleri / Open Course Materials
Araştırma Merkezleri / Research Centers
Bilimsel Araştırma Projeleri (BAP) / Scientific Research Projects
Enstitüler / Institutes
Fakülteler / Faculties
İdari / Administrative
Meslek Yüksekokulları / Vocational Schools
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Yayınları / Publications of Nevsehir Haci Bektas Veli University
Yüksekokullar / High Schools
Filters
Use filters to refine the search results.
Current Filters:
Title
Author
Subject
Date issued
Contains
Equals
ID
Not Contains
Not Equals
Not ID
Title
Author
Subject
Date issued
Contains
Equals
ID
Not Contains
Not Equals
Not ID
New Filters:
Title
Author
Subject
Date issued
Contains
Equals
ID
Not Contains
Not Equals
Not ID
Showing 8 out of a total of 8 results.
(0.038 seconds)
Toplam kayıt 8, listelenen: 1-8
1
Sort Options:
Relevance
Title Asc
Title Desc
Issue Date Asc
Issue Date Desc
Results Per Page:
5
10
20
40
60
80
100
Gastronomi Turizmi ve Kapadokya'nın Gastronomik Unsurları Hakkındaki Turist Algılarının Araştırılması
Buyruk, Lütfi
;
Yorgancı, Bülent
(
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi
,
2018-11
)
Yerel yiyecekler aracılığı ile sürdürülebilir destinasyonlar: Ayvacık örneği
Özkan, Çiğdem
;
Aydın, Şule
(
2018
)
Gastronomi alanında transglutaminaz enzimi kullanım olanakları
Yönet Eren, Firdevs
;
Ceyhun Sezgin, Aybuke
(
Possibilities of use transglutaminase enzyme in field of gastronomy
,
2018-05-20
)
Gastronomik miras içerisinde yer alan yöresel yemeklerin restaurant menülerinde kullanılması: Göreme örneği
Aydın, Şule
;
Eren, Duygu
;
Sözbilen, Gülhan
(
2018
)
Kahve ile hazırlanan lezzetlere ait reçeteler
Ardıç Yetiş, Şule
(
Detay Yayıncılık
,
2018
)
Çay ile hazırlanan lezzetlere ait reçeteler
Ardıç Yetiş, şule
(
Detay Yayıncılık
,
2018
)
Gastronomi ve mutfak sanatları eğitimi alan üniversite öğrencilerinin kariyer beklentileri: Lisans öğrencilerine yönelik bir araştırma
Aydemir, Durmuş Ali
;
Buyruk, Lütfi
(
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi
,
2018-05
)
Et kültürü ile tanınan Gaziantep mutfağının vejetaryen yönü
Parlak, Kader
;
Yalınız, Fatma
(
International Gastronomy Tourism Studies Congress- Kocaeli University
,
2018-09-20
)
Toplam kayıt 8, listelenen: 1-8
1
Sort Options:
Relevance
Title Asc
Title Desc
Issue Date Asc
Issue Date Desc
Results Per Page:
5
10
20
40
60
80
100
Göz at
Tüm DSpace
Bölümler & Koleksiyonlar
Tarihe Göre
Yazara Göre
Başlığa Göre
Konuya Göre
Hesabım
Giriş
Discover
Yazar
Aydın, Şule (2)
Buyruk, Lütfi (2)
Ardıç Yetiş, Şule (1)
Ardıç Yetiş, şule (1)
Aydemir, Durmuş Ali (1)
Ceyhun Sezgin, Aybuke (1)
Eren, Duygu (1)
Parlak, Kader (1)
Sözbilen, Gülhan (1)
Yalınız, Fatma (1)
... View More
Konu
Gastronomi (8)
Gastronomy (4)
Beslenme (1)
Cappadocia (1)
Career Expectations (1)
Education (1)
Eğitim (1)
Food culture (1)
Gastronomi Turizmi (1)
Gastronomi ve Mutfak Sanatları Eğitimi (1)
... View More
Date Issued
2018 (8)