Yazar "Uzlaşır, Türkan" için listeleme

Yazar "Uzlaşır, Türkan" için listeleme

Sırala: Sıra: Sonuçlar:

  • Uzlaşır, Türkan; Aktaş, Nesimi (Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi, 2017-11-01)
    Bu çalışmada, salam üretiminde kabak çekirdeği yağının kullanım imkanları araştırılmıştır. Bu amaçla hayvansal yağ yerine %5, %15 ve %30 oranlarında soğuk pres kabak çekirdeği yağı kullanılmıştır. Oluşturulan salam ...
  • Uzlaşır, Türkan; Aktaş, Nesimi; Gerçekaslan, Kamil Emre (2020)
    Beef fat was replaced with cold press pumpkin seed oil (PSO; 0%, 5%, 15%, and 20%) in the production of bologna-type sausages. A value of pH, water-holding capacity (WHC), jelly-fat separation, emulsion stability and ...
  • Aktaş, Nesimi; Gerçekaslan, Kamil Emre; Uzlaşır, Türkan (2021)
    Beef fat was replaced with cold press pumpkin seed oil (PSO; 0%, 5%, 15%, and 20%) in the production of bologna-type sausages. A value of pH, water-holding capacity (WHC), jelly-fat separation, emulsion stability and ...