Yazar "110073" için Enstitüler / Institutes listeleme

Yazar "110073" için Enstitüler / Institutes listeleme

Sırala: Sıra: Sonuçlar:

  • Sayın, Ali Ümit; Zorlugenç, Bülent (Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi, 2019-06)
    İnsanlığın var oluşundan bu yana uçucu yağ içeren bitkiler majör olarak özellikle, etlerin ve bazı gıdaların saklanması, gıdanın ömrünün uzatılması için kullanılmaktadır. Günümüzde ise yemeklere, tat ve kokusunu geliştirmeleri ...
  • Tümay, Merve; Zorlugenç, Bülent (Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi, 2019-06)
    Meyve, sebze ve ürünlerinde patojen mikroorganizmaların oluşumunu en aza indirgemek, birincil gıda güvenliği konusudur. Minimal işlem görmüş gıdalar ve kimyasal koruyucu madde içermeyen gıdalara olan tüketici talebi gün ...